Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Tamara Rasmussen Opiston kaudelle 2017-2018 on avoinna.

Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä. Valitse hakeudu oppilaaksi (uudet) tai minulla on tunnukset (nykyiset oppilaat, joille on sähköpostitse lähetetty tarvittavat tunnukset).

Syksyn lukujärjestystä pääsee tarkastelemaan tästä. 

Jos olet epävarma, mihin ryhmään/mille tunnille ilmoittautuisit, ota yhteyttä vivi@tanssi.com ja kysy! Sopiva ryhmä ja tunnit löytyvät varmasti.

Hinnaston löydät täältä.

Oppilaspaikka varataan koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukausi). Ennen lomakkeen lähettämistä tulee ilmoittautumismaksu olla suoritettu. Se on 10€/perhe/lukuvuosi ja maksetaan tanssiteatteri Jazz-Pointin tilille FI7922952100005004. HUOM! EI oppilasmaksuja tälle tilille. Oman toimintansa lisäksi tanssiteatteri Jazz–Point toimii yhteistyössä Tamara Rasmussen Opiston kanssa.

Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen hyväksyy huoltaja.

Tuntivalintojen peruutus tai muutos on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse tai postitse viimeistään muutosta edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä.

Lukukausimaksulla (10 %:n alennuksella) koko syys- ja kevätkauden maksavat eivät voi tehdä muutoksia kesken lukuvuoden (pitkäaikaisia sairaustapauksia lukuun ottamatta).

Tamara Rasmussen opiston tunneilla näytöksissä tallennettua kuva-ja videomateriaalia käytetään opiston julkaisuissa ja sivustolla. Mikäli et halua esiintyä julkaisuissa, pyydämme ilmoittamaan asiasta kirjallisesti sähköpostitse tai osoitteeseen: Tamara Rasmussen Opisto, Tallberginkatu 1, PL 57, 00180 Helsinki.

Maksaminen

Lukukausimaksut lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tallenna lasku tai sen tiedot, etenkin jos maksat kuukausierissä. Lähetämme laskut vain syys- ja kevätkauden alussa.

Oppilasmaksut maksetaan joko kuukausittain, eräpäivät kunkin kuukauden 15. päivä, yht. 9 kk (syys-toukokuu) tai lukukausittain 10 %:n alennuksella. Alennus edellyttää koko syyslukukauden (4,5 kk) maksamista kerralla syyskuun eräpäivään mennessä, samoin koko kevätlukukauden ( 4,5 kk ) maksu tammikuun eräpäivään mennessä.

Lukukausimaksulla maksavilla on tuntien muutos- tai peruutusoikeus  vain pitkäaikaisissa sairastumistapauksissa.

Alennukset

  • Perhealennus toiselle ja seuraaville samassa taloudessa asuville perheenjäsenille -10 %
  • Lukukausimaksu kertamaksuna -10 %, jolloin peruutusta tai muutoksia ei voi tehdä kesken lukuvuoden. Eräpäivät: syyskuussa(4,5 kk) ja tammikuussa (4,5 kk).
  • Oppilas voi korvata tilapäisen poissaolonsa saman tasoisella tunnilla, jolla on tilaa.
  • Kertamaksulla 15€ 45-60 min. ja 18€ 75-90 min. voi käydä kokeilemassa yksittäistä tuntia.