Haku on auki!

Monipuolinen nykytanssin koulutusohjelma 16-20 vuotiaille esiintymisestä kiinnostuneille!

kuva Aya Brace

Jatkotason opiskelijoille suunnattu ryhmä hakee mukaan joukkoonsa uusia tanssijoita.  Esiintymismahdollisuuksia tarjoavan koulutuksen opinto-ohjelma on vahvasti nykytanssiin painottuva. Huippupedagogit ja koreografit ovat tanssitaiteilijoita ja näyttelijöitä. Opinto-ohjelmaan sisältyy mm. nykytanssi, partnering, improvisaatio, lattiatekniikka, kontakti-improvisaatio, klassinen baletti sekä vaihtuvia katutanssilajeja ja workshoppeja vierailevien opettajien ja koreografien johdolla.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi toteutamme tänä vuonna hakutilaisuuden osittain videomuodossa. Lähetä meille lyhyt vapaamuotoinen hakemus self tape muodossa, max 10min sekä lyhyt kirjallinen cv, osoitteeseen vivi@tanssi.com.

Järjestämme myös livenä haku tilaisuuden kesäkuun aikana. Tästä tiedotamme suoraan hakemuksen lähettäneille. HUOM! Voit hakea mukaan vaikka et pääsisi osallistumaan kesäkuun hakutilaisuuteen. Tällöin järjestämme asian muulla tavoin.

Hae mukaan myös muihin Tamara Rasmussen opiston koulutusryhmiin!

Taiteen perusopetusta tarjoava Tamara Rasmussen Opiston yhtenä erityspiirteenä on yhteisöllisyys. Lasten ja nuorten kasvu ja kehitys toteutuu kannustavassa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Lapsella on alusta asti oma ryhmä johon uudet tulokkaat otetaan ilolla mukaan. Lapsen ja nuoren kasvusta huolehditaan monipuolisesti ja pitkäjänteisesti.

Koulutusohjelmamme ovat monipuolisia ja tarjoavat nykytanssin lisäksi mm. klassista balettia, katutanssilajeja, improvisaatiota sekä kehonhuoltoa.

 

Koulutusryhmiimme otetaan nyt uusia oppilaita!

Mukaan voit hakea ilmoittautumalla osoitteeseen vivi@tanssi.com
sekä osallistumalla kesäkuussa yhdelle kyseisen ryhmän tunnille.

Haku 9 – 11 vuotiaiden koulutusryhmään:

kuva Aya Brace

Tiistaina 1.6 tai 8.6 / 16.30 – 17.45 / Klassinen Baletti
Torstaina 3.6 tai 10.6 / 18 – 19.15 / Nykytanssi ja Improvisaatio

 

Haku 12 – 15 vuotiaiden koulutusryhmään:

kuva Aya Brace

Tiistaina 1.6 tai 8.6 / 18.30 – 20 / Klassinen Baletti
Keskiviikkona 2.6 tai 9.6 / 16 – 17.30 / Nykytanssi ja Improvisaatio

Ahkerimmankaan tanssinharrastajan päämääränä ei tarvitse olla ammattitanssijan ura, vaan nuorelle annetaan vahvan tanssitekniikan lisäksi valmiuksia kaikille elämän alueille.  Tanssia harrastanut lapsi ja nuori saa hyvät rakennusaineet koko elämäänsä varten: hyvän fyysisen kunnon ja kehon hallinnan lisäksi terveen itseluottamuksen, onnistumisen ja ilon tunteita, joita uuden oppiminen ja opittujen taitojen näyttäminen yleisölle saa aikaan; kurinalaisuutta ja keskittymiskykyä, jotka auttavat muussa opiskelussa; hyviä ystäviä; välineet vaikeidenkin tilanteiden ja tunteiden käsittelemiselle ja – mikä parasta – elinikäisen harrastuksen!