Kausi alkaa 15.8.2022. Nykyisille oppilaille tai huoltajille on lähetetty sähköpostitse ilmoittautumiseen tarvittavat uudet tunnukset.  Jos et ole saanut tunnuksia, ilmoita siitä sähköpostiin vivi@tanssi.com. Lähetämme ne uudelleen.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä. Ilmoittaudu klikkaamalla ”minulla on tunnukset” palkkia. Uudet oppilaat ilmoittautuvat valikosta ”hakeudu oppilaaksi”.

Lukujärjestystä voit tarkastella tästä.
Jos olet epävarma, mihin ryhmään/mille tunnille ilmoittautuisit, ota yhteyttä vivi@tanssi.com ja kysy! Sopiva ryhmä ja tunnit löytyvät varmasti.
Hinnaston (muutokset mahdollisia) löydät täältä

OHJEITA (ohjeet löytyvät myös ilmoittautumislomakkeesta):

Ilmoittautuminen tulee tehdä ennen opintojen aloittamista.

Olet oikeutettu 10 %:n alennukseen, jos ilmoittaudut viimeistään 12.8.2022 ja maksat lukukauden yhdessä erässä eräpäivään mennessä !

Opetus alkaa 15.8.2022 ja päättyy toukokuun lopussa 2023. Syyskaudella on 17 opintoviikkoa ja kevätkaudella 19 opintoviikkoa.

Ilmoittautuminen tehdään vain yhden kerran opintovuotena (ei siis uutta ilmoittautumista kevätkauden alussa, jos on syksyllä ilmoittautunut).

Ennen lomakkeen lähettämistä tulee ilmoittautumismaksu olla suoritettu. Se on 10€ /perhe/lukuvuosi ja maksetaan tanssiteatteri Jazz-Pointin tilille FI79 2295 2100 0050 04. Viestikenttään: ilmoittautumismaksu + oppilaan nimi. Huom! EI oppilasmaksuja tälle tilille. Oman toimintansa lisäksi tanssiteatteri Jazz–Point toimii yhteistyössä Tamara Rasmussen Opiston kanssa.

Ilmoittautuminen on sitova ja oppilaspaikka varataan aina koko lukuvuodeksi, syys- ja kevätlukukaudeksi, yhteensä 36 opintoviikkoa. 

Oppilaspaikan peruuttaminen on mahdollista kahden viikon ajan opintojen aloittamisesta, ja siitä on ilmoitettava kirjallisesti sähköpostilla laskutus@tanssi.com sekä vivi@tanssi.com, jolloin käydyt tunnit maksetaan kertamaksujen hinnoilla.

Tämän jälkeen kuukausierissä maksavat voivat tehdä tuntivalinnan muutoksen/peruutuksen muutosta edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä.

Lukukausimaksulla, 10 %:n alennuksella, maksavien osalta tuntivalinnan peruutus tai muutos kesken lukukauden voidaan tehdä vain pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai muissa pakottavissa tilanteissa, joista neuvotellaan tapauskohtaisesti.