Ilmoittautuminen

Nykyisille oppilaille tai huoltajille lähetetään huomenna 17.8.21 sähköpostitse ilmoittautumiseen tarvittavat tunnukset.  Ilmoittaudu vasta sitten, kun olet saanut tunnukset.

Uudet oppilaat ilmoittautuvat valikosta “hakeudu oppilaaksi”.
Pääset ilmoittautumislomakkeeseen tästä.
Lukujärjestystä voit tarkastella tästä. 
Jos olet epävarma, mihin ryhmään/mille tunnille ilmoittautuisit, ota yhteyttä vivi@tanssi.com ja kysy! Sopiva ryhmä ja tunnit löytyvät varmasti.
Hinnaston (muutokset mahdollisia) löydät täältä

OHJEITA (ohjeet löytyvät myös ilmoittautumislomakkeesta):
Oppilaspaikka varataan koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätlukukausi). Ennen lomakkeen lähettämistä tulee ilmoittautumismaksu olla suoritettu. Se on 10€/perhe/lukuvuosi ja maksetaan tanssiteatteri Jazz-Pointin tilille FI7922952100005004. HUOM! EI oppilasmaksuja tälle tilille. Oman toimintansa lisäksi tanssiteatteri Jazz–Point toimii yhteistyössä Tamara Rasmussen Opiston kanssa.
 Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen hyväksyy huoltaja.

-Maksaminen: Lukukausimaksut lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun oppilaan tai huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Tallenna lasku tai sen tiedot, etenkin jos maksat kuukausierissä. Lähetämme laskut syys- ja kevätkauden alussa.
Maksutapa valitaan ilmoittautumislomakkeessa. Tapoja on kaksi:

-koko lukuvuoden  maksu kahdessa erässä, jolloin maksuihin sisältyy 10%:n alennus.
Maksut laskutetaan syyskauden alussa (koko syyskauden maksu 18 viikkoa = 4,5kk) ja kevätkauden alussa (koko kevätkauden maksu 18 viikkoa = 4,5kk). Tuntien peruutusta tai muutoksia ei voi tehdä kesken lukukauden  pitkäaikaisia sairaustapauksia tai muita pakottavia tilanteita lukuun ottamatta, joista neuvotellaan tapauskohtaisesti. Alennukseen on oikeutettu vain, jos lasku maksetaan eräpäivään mennessä. Huom! Alennus on voimassa kuukauden ajan lukukauden alkamisesta. Mikäli maksua ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä, laskutetaan maksu ilman alennusta

tai

-syyskausi 4 erässä ja kevätkausi 4 erässä, jolloin tuntien peruutus tai muutos on mahdollinen sähköpostitse (laskutus@tanssi.com) viimeistään muutosta edeltävän kuukauden 15. päivään mennessä. Maksut laskutetaan syyskauden alussa ( koko syyskauden maksun 18 viikkoa = 4,5kk)  ja kevätkauden alussa (koko kevätkauden maksu 18 viikkoa = 4,5kk). Lähetämme siis kauden alussa kaikki neljä erämaksua, jokaisessa on oma viitteensä ja eräpäivänsä.

Alennukset
Perhealennus toiselle ja seuraaville samassa taloudessa asuville perheenjäsenille -10 %
Lukukausimaksu kertamaksuna -10 %, jolloin peruutusta tai muutoksia ei voi tehdä kesken lukuvuoden kts. ohjeet yllä.
Oppilas voi korvata tilapäisen poissaolonsa saman tasoisella tunnilla, jolla on tilaa.
 Huom! Korvaus ei ole mahdollista lähiopetuksessa koronapandemian aikana. Kertamaksulla 15€ 45-60 min. ja 20€ 75-90 min. voi käydä kokeilemassa yksittäistä tuntia.