Tervetuloa Tamara Rasmussen Opistoon!

Millainen tanssija olet? Aloittelija, jo tanssia harrastanut, edistynyt vai peräti ammattitanssija tai sellaiseksi suuntaava? Lapsi, nuori, poika, tyttö, aikuinen? Kiinnostaako yksi vai useampi tanssilaji, etsitkö tasapainoa, kehon ja mielen hyvinvointia? Tule sellaisena kuin olet, sillä Tamara Rasmussen Opistossa on jokaisella mahdollisuus monipuoliseen tanssin harrastukseen ja kehonhuoltoon!

Opetuksen korkea taiteellinen ja tekninen taso, jokaisen oppilaan yksilöllisyyden huomioonottaminen, monipuolinen lajivalikoima ja kodikkaat studiot Kaapelitehtaan rennossa taiteilijailmapiirissä luovat oppimiselle loistavat edellytykset.

Tamara Rasmussen Opistossa opiskellaan laajan- tai yleisen oppimäärän mukaan.  Opetussuunnitelmat perustuvat opetushallituksen 2017 antamiin
taiteenperusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin.

Laajan oppimäärän opinnot koostuvat perusopinnoista I, II ja III sekä syventävistä opinnoista. Yleisen oppimäärän opinnot koostuvat yhteisistä opinnoista sekä teemaopinnoista.  Samoilla oppitunneilla voi käydä yleisen ja laajan oppimäärän oppilaita. Oppilaan tuntivalinnat määrittävät oppimäärän, ja oppilas voi vaihtaa oppimäärästä toiseen. Käytännössä kaikki oppilaat ovat laajan oppimäärän mukaisissa opinnoissa II perusopintojen loppupuolelle asti.

Laajan oppimäärän aktiiviryhmissä, esim. Säikeet, Ultrat, Aktivistit, opiskellaan ”laajaakin laajemmin”, suuremmilla tuntimäärillä, monipuolisesti tanssitaiteeseen syventyen.

Varhaisiän opinnot, n. 3-5v. esim. Tanssimuskari I-II ja Ensitanssi I-II, luovat pohjaa perusopinnoille. Tanssitaiteen elinikäinen harrastaminen on aina ollut Tamara Rasmussen Opiston kantavia periaatteita. Aikuiset voivat opiskella laajan tai yleisen oppimäärän mukaan. Oppilaan elämänkokemus, fyysinen kunto ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon opetusohjelmassa.

Tutustu tarkemmin laajan oppimäärän opetussuunnitelmaan (pdf) ja yleisen oppimäärän opetussuunnitelmaan (pdf)