Nykytanssi

Monipuolinen, jatkuvasti kehittyvä tanssilaji, jossa opettajan oma nykytanssi-tyyli määrää tunnin sisällön. Tunnilla pyritään kehon kokonaisvaltaiseen hallintaan mm. painopisteen haastamisen, lattiatyöskentelyn ja improvisaation kautta. Opiskellaan tilan ja ajan merkitystä tanssi-ilmaisussa.” Mahtava lajike! “

Klassinen Baletti

Lempeällä tavalla voi opiskella myös klassista balettia, taidetanssityyleistä vanhinta. Tekniikkaa, kehon hallintaa, vartalon linjauksia, ryhtiä, jalkojen aukikiertoa ja keskittymiskykyä harjoitellaan korostaen tanssillisuutta ja ilmaisua.” Ihanaa! “

Lastentanssi ja muskari

Ensitanssi 3 – 5v ja Lastentanssi 5 – 10v.
Tanssin ilo on opetuksessa tärkeimpänä tavoitteena. Eri tanssityylien elementtejä yhdistellään sopivasti, lapsen ikä ja luontainen liikkuminen huomioiden.

Lue lisää/ vähemmän

Moderni jazztanssi

Modernin jazztanssin uranuurtaja maassamme oli opistomme perustaja Tamara Rasmussen, ja jo 1960-luvulla hän otti sen opetusohjelmaan, ensimmäisenä Suomessa.

Lue lisää/ vähemmän

Placement Flexibility

Syvien lihasten herättelyä ja lisäksi helppo, mutta tehokas venytysmenetelmä, joka perustuu kahden sekunnin toistoihin. Sopii ja suositellaan kaikille! Sopii myös laiskoille!

Fusion Training

Kaiken ikäisille sopivaa kehon tasapainottamista. Lihasvoiman, venyvyyden ja ryhdin parantamista. Yksilöllistä ja henkilökohtaista opetusta mukavasti ryhmässä ja ryhmähinnalla.

Show Dance

Monia tanssityylejä, mm. disco, hiphop, jazz, yhdistelevä, nimensä mukaisesti esittämiseen eläytyvää tanssia. harjoitellaan akrobatiaa ja vauhdikkaita sarjoja.

Street Dance

Kaduilta ja pihoilta, nuorten omasta kulttuurista ja ympäristöstä lähtöisin oleva vauhdikas ja rento tanssitapa. Sisältää erilaisia tyylejä, esim. hip hop, funk, locking, break, popping, house…

Tanssi-improvisaatio

Tunneilla parasta on vapaus. Syvennytään tanssin ja liikkeen kokemiseen ajassa ja tilassa, kehon ja mielen yhteensaattamiseen. Kehoa vapautetaan erilaisin improvisaatioharjoituksin, kokemuksista keskustellaan.

Lue lisää/ vähemmän