Jazz-Pointin workshop-sunnuntait ammattilaisille ja ammattiopiskelijoille

Jazz-Point järjestää ammattilaisille, tanssijoille, näyttelijöille ja sirkustaiteilijoille sekä ammattiopiskelijoille mielenkiintoisten workshop-sunnuntaiden sarjan. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan sunnuntaihin. Yhden päivän hinta on 50 euroa, jos osallistut kahteen päivään, hinta on yhteensä 90 euroa ja kolmelta päivältä 120 euroa. Varmista syksyn ja talven hienoin sunnuntai ja varaa paikkasi välittömästi!

Voguing su 13.12. klo 10 – 16 (omakustanteinen lounas klo 12–13 Ravintola Hima & Sali) ilmoittautuminen viimeistään 8.12. vivi@tanssi.com

Workshop: Voguing. Voguing on New Yorkissa 1960-luvulla kehittynyt katutanssilaji, joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, akrobatiasta ja joogasta. Se jakautuu kolmeen alalajiin – puhdaslinjaiseen ja akrobaattiseen old wayhin, nopeaan ja virtaavaan new wayhin ja pehmeän naiselliseen vogue femmeen. Lisäksi voguingiin kuuluu mallimaiset runwaykävelyt ja poseeraukset. Voguing ei ole vain liikettä, se on kulttuuri, jossa korostuu vahva itsetunto, tunteiden ilmaisu ja yhteisöllisyys.

Annelin workshopilla käydään läpi voguingin liikemateriaalia ja -maailmaa, tutustutaan sen alalajeihin ja kokeillaan eri lähestymistapoja omaan ilmaisuun voguingin kautta.

Anneli Kanninen on tanssija ja tanssinopettaja, joka on viimeisten viiden vuoden aikana edistänyt voguingkulttuurin kehittymistä Suomessa. Anneli kuuluu kansainväliseen The House of Ninja -voguingkollektiiviin ja Tanssivintti-kollektiiviin, Hän on tehnyt töitä Reija Wäreen, Sonya Lindforsin, Sara Mellerin ja Trajal Harrellin kanssa, opettanut voguingia Suomessa ja ulkomailla, ja esiintynyt muotinäytöksissä ja useiden artistien kanssa.

Workshop-sunnuntait jatkuvat tammikuussa 2016. Workshopit toteutuvat, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 16 henkeä.

Lisätietoja vivi@tanssi.com

Workshop: Break- Lattiatekniikkaa muiden tanssilajien edustajille – kurssilla keskitytään breakille tyypillisten lattiatason liikkeiden tekniikoihin, jotka ovat helposti sovellettavissa nykytanssiin tai muihin breakista kaukanakin oleviin tanssilajeihin. Kyseessä ei ole hiphop –kulttuuriin keskittyvä kurssi, vaan puhtaasti tanssitekninen näkökulma lattialla, lattialta ylös tai ylätasosta lattialle suuntautuvien liikkeiden hakuun esimerkiksi jalkojen rotaation, kokovartalon painonsiirtojen ja keskivartalon kontrollin avulla. Kurssilla pyritään myös löytämään käytännöllisiä tapoja kannatella ja siirtää kehon painoa eri tavoin jaloilta käsille ja päinvastoin.

Dennis ”Ätä” Nylundin ura tanssijana on alkanut huimalla kansainvälisellä kilpailumenestyksellä katutanssin (break) parissa ja jatkunut kutsuilla ympäri maailman toimenkuvan vaihdellessa tanssituomarina toimimisesta workshopien pitämiseen ja esiintymiseen. Kevätkaudella 2013 Dennis toimi yhtenä TV-ohjelman Pakko Tanssia tuomareista. Dennis on valmistunut Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen kandidaatiksi (Svenska Institutionen för skådespelarkonst) ja hän suorittaa parhaillaan maisteriopintojaan.