Kesäkurssit 1. – 18.6.2020 lähiopetuksena

Tamara Rasmussen Opisto siirtyy lähiopetukseen kesäkursseilla 1.6.2020 alkaen!

Ilmoittaudu kesäkursseille vivi@tanssi.com ja kysy edullisia useamman kurssin pakettihintoja! Kursseille voidaan ottaa ainoastaan n. 10-15 oppilasta/kurssi

MA – TO 1. – 4.6.

klo 10 – 12.30 Nykytanssi/Picnic-leiri I 9-12v. (ent. Spagetti-leiri) (pienet Säikeet) Natasha Lommi hinta 60€

klo 13 – 15.30 Nykytanssi/Picnic-leiri II 12-15v. (ent. Spagetti-leiri) (isotSäikeet) Natasha Lommi hinta 60€

klo 16.30 – 17.30 Hiphop + temppu kaikille 6-8-vuotiaille Aksinja Lommi, hinta 30€

klo 18 – 19.30 Nykytanssi & koreografia jatko Aksinja Lommi, hinta 40€

Nykytanssi & Koreografia -kurssilla työskentelemme enimmäkseen annetun liikemateriaalin parissa. Syvennymme sen laatuihin kirkastaen liikkeen artikulaatiota. Kurssi koostuu lyhyestä lämmittelystä, koreografian opettelusta ja työskentelystä sen parissa. Lopuksi leikimme materiaalin kanssa herättäen ja haastaen oman luovuutemme. Kurssi on suunnattu ammattilaisille, ammattiin pyrkiville ja jatkotason harrastajille.

PE – SU 5.-7-6.

pe klo 17-20 la-su klo 12-15 Impro intensiivikurssi aikuisille Misa Lommi, hinta 60€

Tekeekö mieli irrotella? Onko stressi jumittunut kehoon? Tuntuuko, että haluaisi hetkeksi muuta ajateltavaa? Tule mukaan vapauttavalle improvisaatiotunnille ! Ei vaadi aiempaa kokemusta tai tanssitaustaa! Kurssilla anntetaan erilaisia harjoitteita ja teemoja joiden avulla päästään ihanalle (tanssi)matkalle.

pe-su klo 11-14 TARGET workshop nuorille Hinta 60€

Työpaja on nuorille suunnattu kurssi jossa työstämme yhdessä osallistujien kanssa lyhyitä tanssivideoita. Kurssin aikana teemme liikemateriaalia annettujen teemojen ja tehtävien pohjalta ja kuvaamme erilaisissa lokaatioissa. Lopuksi leikkaamme kuvatuista materiaaleista pieniä tanssivideoita. Kuvaus kalustoksi riittää aivan mainiosti oma puhelin. Kurssin ohjaavat TARGETin tanssitaiteilijat Natasha Lommi ja Elina Häyrynen

MA -TO 8.-11.6.

klo 10 – 11.30 Klassinen baletti avoin, Vivianne Budsko-Lommi Huom! kurssi jatkuu seuraavalla viikolla! Yhteishinta 80€ ( 8 kertaa)

Klassista balettia opiskellaan lempeällä tavalla. Tekniikkaa, kehon hallintaa, vartalon linjauksia, ryhtiä, jalkojen aukikiertoa ja keskittymiskykyä harjoitellaan korostaen tanssillisuutta ja ilmaisua. Tunnilla n. 15min. kehonhuolto ja 75min. balettitanko+keskilattia.

klo 13 – 14.15 Hiphop I 9-12v. (mm. pienet Säikeet), Jade-Sade Uusikylä, hinta 30€

klo 14.45 – 16 Hiphop II (mm. isot Säikeet), Jade-Sade Uusikylä, hinta 30€

klo 17.30 – 19 Kaikille sopiva nykytanssi, Natasha Lommi, koko kurssi 40€ / drop in 10€ Kurssi on nimensä mukainen ja tunti sopii kaikille. Sopivan haastavaa ja tarpeeksi helppoa, nautitaan tanssimisesta!

klo 19.15 – 21.00 Nykytanssi floorwork, Misa Lommi, hinta 40€.  Fyysisellä kurssilla harjoitellaan erilaisia lattiatekniikoita; niin pehmää kuin räjähtävämpääkin liikettä. Kurssilla tehdään myös sarjoja ja koreografiaa. Kurssi edellyttää aiempaa kokemusta.

PE – SU 12. – 14.6.

klo 11 – 14 Tanssiakrobatia alkeet (mm. Säikeet) Joona Kaakinen, hinta 60€. Kurssilla yhdistetään dynaamisempaa lattia-akrobatiaa pehmeämpään tanssiakrobatiaan

klo 15 – 18 Tanssiakrobatia jatko, Joona Kaakinen, hinta 60€. Kurssilla yhdistetään dynaamisempaa lattia-akrobatiaa pehmeämpään tanssiakrobatiaan

MA – TO 15. – 18.6.

10 -11.30 Klassinen baletti avoin, Vivianne Budsko-Lommi ( edellisen viikon kurssi jatkuu! ) hinta yhteensä 80€ ( 8 kertaa)

Kurssien opettajat:

Natasha Lommi on Tamara Rasmussen Opiston kasvatti. Hän valmistui tanssijaksi Tukholman Danshögskolanista vuonna 2005 ja Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitokselta 2007. Natasha on työskennellyt useiden suomalaiskoreografien, kuten Tommi Kitin, Tero Saarisen ja Susanna Leinosen kanssa. Koreografina Natasha on toiminut mm nykysirkuksen parissa Agit Cirkissä, musiikkiartisti Vesalan konsertti kokonaisuuksissa sekä tanssielokuvissa TARGET projektin yhteydessä. Tanssinopettajana hän on toiminut vuodesta 2000 ja opettanut niin ammattilaisia kuin päiväkotilapsiakin, eri puolilla Suomea. Hän on pitänyt useita työpajoja ja kursseja sekä harrastelijoille että ammattiin aikoville ja toiminut ammattiryhmissä harjoituttajana.

Aksinja Lommi on freelance -tanssitaiteilija Helsingistä. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2014 ja on sen jälkeen toiminut tanssin ja teatterin kentällä esiintyjänä, opettajana sekä koreografina. Aksinja on viimeisimpänä työskennellyt esiintyjänä W A U H A U S -kollektiivin teoksissa, Helsinki Dance Companyssa, Q-Teatterissa ja Kansallisteatterissa sekä koreografina ja esiintyjänä artisti Vesalan kiertueella. Hän on opettanut Tamara Rasmussen Opistossa vuodesta 2007.

Misa Lommi on opiskellut tanssia Tamara Rasmussen Opistossa, Suomen kansallisbaletin oppilaitoksessa ja Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Hän opiskeli tanssia Tukholman University of Dance and Circuksessa ja valmistui teatteritaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Lommi työskentelee sekä tanssijana että näyttelijänä. Hän on tanssinut muun muassa Tero Saarisen, Carl Knifin, Susanna Leinosen ja Valtteri Raekallion teoksissa. Lisäksi Lommi on tehnyt töitä K. Kvarnström &Co.:ssa, Tukholman kaupunginteatterissa ja Svenska Teaternissa sekä näytellyt tv- ja elokuvatuotannoissa. Misa opettaa nykytanssia ja improvisaatiota.

Jade-Sade Uusikylä on hiphop-tanssija Lapista joka myös groovaa nykytanssin parissa.  Jade on opiskellut street-lajeja Ruotsissa. Hän on opettanut mm. show-tanssia ja hiphopia muutamia vuosia Rovaniemellä sekä Helsingissä. Jade pitää tunneillaan avointa ja sydämellistä oppimistilaa, jossa saadaan mokailla, vapautua ja maatua tanssitekniikoiden ja erilaisten harjoitusten avulla. Vuorovaikutus ja rehellisyys on Jadelle tärkeää tanssissaan.

Joona Kaakinen on valmistunut tanssiakrobaatiksi Lahdesta Salpauksen Sirkusartistikoulutuksesta vuonna 2010 ja Ranskan Le Lido Centre Des Arts Du Cirque -sirkuskoulusta vuonna 2013. Hän on työskennellyt tanssijana ja akrobaattina pääasiallisesti Eurooppassa mm. Subliminati Corporationissa, Rootless Rootissa ja Ultima Vezissa. Lisäksi hän on opettanut akrobatiaa ja partneringia mm. Sasakissa, Linnanmäen sirkuskoulussa, Circus Helsingillä ja Tamara Rasmussen Opistolla. Kaakinen on myös koulutettu urheiluhieroja.

Vivianne Budsko-Lommi