NYT – TANSSINÄYTÖS! 3.11. Aleksanterin teatteri

Nyt – tanssinäytös lähestyy!

3.11. 2021 eli ensi viikon keskiviikkona klo 19 Aleksanterin teatterissa on reilun tunnin mittainen ainutlaatuinen näytös, jonka pääosissa ovat Aktivistit ( ex-Ultrat ) ja isot Säikeet. Illan aikana nähdään Natasha, Misa ja Aksinja Lommin, Vivianne Budsko-Lommin ja Augusto Guerran koreografiat sekä Pi Sandåsin ja Alma Äijön omat soolot.

Näytökseen kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä jo 18.30 alkaen TARGET Helsingin tanssitaiteilijat Natasha Lommi ja Elina Häyrynen lämmittävät yleisön iltaa varten Aleksanterin teatterin aulassa.

Näytöksen ohjelmassa on mm. Vivianne Budsko-Lommin Aktivisteille tekemä nykybaletti tilausteos, Coupé-Collé, Misa Lommin The Warrior Inside (Me), joka sai pari viikkoa sitten Kuopio tanssii ja soi festivaalin Tanssioppilaitokset On Stage tapahtumassa ylistävät palautteet, Aksinja Lommin viime keväänä pienelle studioyleisölle esitetty Forma y Libertad, ”Tanhuvaaran tuliaisia” viime kesältä sekä tämän syksyn aikana työstetyt Natasha Lommin ja Augusto Guerron koreografiat.

Eikä tässä vielä kaikki! Illan yllätys-esiintyjät ovat: ryhmien nykytanssiopettajat, tanssitaiteilijat Misa Lommi ja Natasha Lommi!

Aleksanterin teatteri täyttyy! Varatkaa lippunne heti! Jakakaa myös eteenpäin tietoa tästä tanssiteatteri Jazz-Pointin ( 41v.!) tuottamasta näytöksestä, tässä linkki lipunmyyntiin lippu.fi

Muistutus myös Joulunäytöksestä 21.12.2021 ja edullisesta yhteislipusta molempiin näytöksiin. Yhteislippu myynnissä vain Aleksanterin teatterin lipunmyynnissä, puh. (09) 676 980.