Tamara Rasmussen Opiston lähiopetus jatkuu

Tamara Rasmussen opisto noudattaa toiminnassaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) uusimpien linjausten mukaista ohjeistusta.

Ohjeistuksiin saattaa tulla nopeitakin muutoksia, mikäli päättävät tahot tekevät tarkennuksia tai uusia päätöksiä. Seuraatkaa siis tiedotustamme aktiivisesti. Tiedotus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse oppilaille ja perheille sekä tällä sivustolla.

Tamara Rasmussen opiston opetus toteutetaan lähiopetuksena alle 20v. lapsille ja nuorille ilman lähikontakteja kaikkia viranomaisten antamia ohjeistuksia noudattaen. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.
Tartuntatautilain velvoitteet lähikontaktien välttämisestä koskevat sisätiloja, joita käytetään yli 10 asiakkaan tai osallistujan samanaikaiseen oleskeluun.

Opetus  toteutuu suurelta osin normaalin lukujärjestyksen mukaisesti. Ilmoitamme poikkeuksista sähköpostitse oppilaille ja perheille. Kaapelilla käytetään tarvittaessa molempia studioita ja jaetaan ryhmiä, jotta samassa tilassa on korkeintaan kymmenen yli 12 vuotiasta oppilasta kerrallaan.

Lähiopetuksen lisäksi on mahdollista osallistua opetukseen etänä Zoomin välityksellä, jos on estynyt tulemasta tunnille lähiopetukseen ( esim.omaehtoinen tai viranomaisten määräämä karanteeni ). Ilmoittakaa toiveestanne etäopetukseen mahdollisimman hyvissä ajoin, viimeistään saman päivän aamuna.

Aikuiset jatkavat etäopetuksessa.

Kertauksena hygienia- ym. ohjeita, joita on meidän kaikkien todella tunnollisesti noudatettava:

– tunnille tullaan vain terveenä, pienistäkin oireista jäädään kotiin

– käsien pesu ennen opiston studiotilaan saapumista ja käsidesin käyttö myös tuntien aikana

– kasvomaskit kaikilla yli 12-vuotiailla, kun tullaan opiston tiloihin

– mahdollisuuksien mukaan tanssiasut valmiina ulkovaatteiden alla, jotta pukuhuoneessa ollaan mahdollisimman vähän aikaa, ja pukuhuoneeseen tullaan vasta, kun opettaja ohjaa sisään

– vanhemmilla ja muilla saattajilla maskit ja turvavälit, eivätkä he tule sisälle opiston tiloihin

– eri ryhmät eivät kohtaa toisiaan

– opettaja avaa studion oven ja ohjaa oppilaat sisälle

– tunti lopetetaan hyvissä ajoin ja opettaja ohjaa edellisen ryhmän ulos ennen kuin
ohjaa seuraavan ryhmän sisälle

– myös pitkää oleskelua studion ulkopuolella käytävässä vältetään

ja vielä tärkeä viesti:

Jos oppilaalla todetaan koronavirustartunta ja hän on ollut tanssitunnilla edeltävien päivien aikana, tulee siitä välittömästi ilmoittaa opiston rehtorille!