TROn toiminta jatkuu etäopetuksena 13.4.2020 asti

Tamara Rasmussen Opisto keskeytti lähiopetuksen perjantaina 13.3.2020 hidastaakseen omalta osaltaan koronaviruksen (COVID-19) leviämistä. Etäopetus alkoi sosiaalisen median keinoin live-treenituntien muodossa , linkki Instagram-tilille @tamararasmussenopisto on tässä.

TRO noudattaa valtioneuvoston suositusta (ks. alla), ja tulee järjestämään toimintansa vähintään 13.4.2020 asti kokonaan etäopetuksena ja muina erityisjärjestelyinä. Toteutusta suunnitellaan opettajien kanssa ja niistä tullaan informoimaan jokaista oppilasta/perhettä lähipäivinä. Seuratkaa sähköpostianne, tätä sivustoa sekä mm. yllämainittua Instagram-tiliä!

”Valtioneuvoston linjaus suosituksista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen, korkeakoulutuksen, vapaan sivistystyön sekä taiteen perusopetuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi

Oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään. Opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskeluna, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen.

Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.”