Venäjän- ja suomenkielinen klassisen baletin erikoiskoulutus alkaa 1.2.2021

Helmikuussa aloitetaan Tamara Rasmussen Opistossa uusi, klassisen baletin erikoiskoulutusryhmä 6-7-vuotiaille. Opetuskielinä on suomi ja venäjä.
Opetus on laajaoppimäärän ( OPS 2018) mukaista ja perustuu venäläiseen Vaganova-metodiin.

Opettajana on Nathalie Genzer, jolla on balettitanssijan ammattikoulutus M.K.Ciurlionisin taidekoulusta (Liettua) sekä monen vuoden kokemus lasten ja erityiskoulutusryhmien opettamisessa.

Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17-18 (alkaen 1. helmikuuta 2021).

Sijainti – Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, B-rappu, 5. kerros, Tamara Rasmussen Opisto.
Hinta on 120 euroa / kk.

Ryhmä esiintyy kaksi kertaa vuodessa opiston näytöksissä Aleksanterin teatterissa. Klassisen baletin kilpailut ja katselmukset kuuluvat myös ryhmän ohjelmaan. Opetus on yksilöllistä pienryhmäopetusta. Nämä vahvat baletin perusopinnot antavat hyvän pohjan klassisen baletin ammattiopintoihin. Ryhmässä olo vaatii sitoutumista, opinto-ohjeiden noudattamista sekä säännöllistä läsnäoloa tunneilla ja harjoituksissa.

Ryhmään otetaan max 10 oppilasta. Kevät 2021 on koeaikaa oppilaille motivaation varmistamiseksi. Ilmoittautuminen kevään opintoihin www.tanssi.com/ilmoittautuminen Valitse ilmoittautumislomakkeessa ryhmävalinnaksi ”Klassisen baletin erikoiskoulutus”. Tunnilla on oltava balettipuku ja balettitossut, pitkät hiukset siististi nutturalla.
Lisäohjeet/-tiedustelut: nathalie.genzer@icloud.com.